Pål Varhaug Racing

Pål Varhaug Racing banner

Subscribe to RSS-feed

Varhaug avsluttet med 3. plass

14.10.2008 verhaug-001.jpgSelv om han sikret mesterskapstittelen i går, sparte ikke Pål Varhaug (17) seg i dagens siste løp i det italienske Formel Renault 2.0-mesterskapet. Han kjørte inn til 3. plass på Monza i dag. Pål Varhaug kunne kjøre med senkede skuldre og helt avslappet da det italienske mesterskapet ble avsluttet på Monza-banen i dag. Tittelen ble sikret i går. Men Pål ville allikevel vise hva han er god for, og fa fjerde startspor kjørte han inn til en 3. plass i dagens løp. Dermed ble avstanden ned til andremann enda større. Gledelig for Pål og resten av teamet Jenzer Motorsport var at det til slutt var hans teamkollega Michele Faccin som tok andreplassen. Dermed ble det dobbeltseier til Jenzer og ekstra jubel i det sveitsiske teamet. Faccin lå på 3. plass foran dagens avslutning, og kjørte inn til 5. plass i dag. Det var italienske Sergio Campana som vant dagens løp foran Genis Olive fra Spania. Pål Varhaug har et løp igjen i årets sesong. Euroserien avsluttes i Barcelona fårstkommende helg. Deretter begynner han å forberede seg til neste sesong. -Da blir det å ta et steg videre, til Formula Master. Det er en serie som blant annet kjøres sammen med to formel 1-løp, og det er et naturlig steg videre i karrieren, sier 17-åringen. Pål Varhaug vant Norges Bilsportforbunds konkurranse Bilsporttalentet i fjor, og han er også en av tre utøvere i NBFs elitegruppe i år. Resultater Monza, søndag 1. Sergio Campana, Italia, 30 min 3,669 sek 2. Genis Olive, Spania, +3,813 sek 3. Pål Varhaug, Norge, +6,3384. Stef Dusseldorp, Nederland, +6,771 5. Michele Faccin, Italia, +7,272 Sammenlagt 1. Pål Varhaug, Norge, 330 poeng 2. Michele Faccin, Italia, 271 2. Niky Sebastiani, Italia, 270 4. Adrian Quaife Hobbs, Storbritannia, 250 5. Segio Campana, Italia, 238 6. Cesar Ramos, Brasil, 216