Pål Varhaug Racing

Pål Varhaug Racing banner

Subscribe to RSS-feed

Tsjekkia til helga

16.06.2009 Det gikk ikke helt på skinner da Pål trente på denne banen før sesongstart, men det betyr lite for innsatsen til helga. Pål har fått en fantastisk start på sesongen og ligger på andreplass i mesterskapet etter fire løp. Foran seg har han kun teamkollega Fabio Leimer, en rutinert sveitser som ble nummer to i mesterskapet i fjor. - Banen i Brno banen er en stor utfordring for meg. Jeg må bli flinkere til å hente ut det beste av bilen her, sier Pål i en kommentar før avreise til Tsjekkia. - Utfordringen er å finne de riktige innstillingene for meg på denne banen. Under testing var det langt fram til Fabio Leimer, men jeg akter ikke å kaste inn håndkleet før vi går i ringen. Her er det bare å stå i ramma. Vi jobber nå med strategier og har klar en plan for helga, så nå gleder jeg meg bare til å stå på startstreken i Brno. Race 1 går LIVE på EUROSPORT 2 lørdag 20. juni kl. 14.00-15.00. Race 2 sendes LIVE på EUROSPORT 1 søndag 21. juni kl. 11.00-12.00.
Share this post
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
« Back