Pål Varhaug Racing

Pål Varhaug Racing banner

Subscribe to RSS-feed

Pål i moteshow

19.02.2010

I kveld debuterer racerfører Pål Varhaug (19) på catwalken når han skal gå modell for Moods of Norway under Oslo Fashion Week.

Racerfører Pål Varhaug fra Ålgård i Rogaland er midt inne i hektiske forberedelser til årets GP3-sesong, men i kveld tar han seg fra fri for å prøve noe han aldri har gjort før.

-Jeg skal være klesmodell og gleder meg til det. Racing er jo en sofistikert idrett som ofte sammenliknes med golf, tennis og seiling. Stil og kvalitet er viktig, og således passer det perfekt å gå modell for Moods of Norway, sier Pål Varhaug.

Det er på den gamle Freia-fabrikken på Grünerløkka at det hele braker løs klokken 22.00 i kveld, og Pål migliori casino online skal være modell sammen med rally-brødrene Petter og Henning Solberg, samt FMX-kjøreren Ailo Gaup.

Om noen dager flytter Pål Varhaug til Sveits, for å bo så nære teamet sitt, Jenzer Motorsport, som mulig.

-Jeg har en egen leilighet rett i nærheten av teamet og kommer til å bruke det meste av tiden det neste halvåret til trening, testing og å være sammen med teamet. Jeg går som privatist på skolen hjemme i Norge, og har derfor en ordning som gjør at jeg kan ta eksamen når jeg vil, og det passer bra nå.

Mer informasjon om Oslo Fashion Week: www.ofw.no
Hvis noen fra pressen ønsker å komme i kveld, ta kontakt med Silje Sundt i Just Cruisin” Productions på telefon: 982 999 01

Fakta:
Pål Varhaug

Født: 26 januar 1991

Bor: Ålgård. Stavanger. Rogaland

Tilsluttet: Norges Bilsportforbund

Klubb: NAF Motorsport Gjesdal

Organisasjon: Norges Automobil Forbund

—–

For mer informasjon:
Pål Varhaug: 41 22 84 16
Jardar Varhaug, manager: 959 46 463
www.palvarhaug.com
www.twitter.com/varhaug

Share this post
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
« Back