Pål Varhaug Racing

Pål Varhaug Racing banner

Subscribe to RSS-feed

Ny pallplass i Pau

17.05.2009 PÃ¥l pÃ¥ vei mot 3. plass i PauFor andre dag på rad kjørte Pål inn til 3. plass i franske Pau. Dermed inntar han den samme plasseringen i mesterskapet. PÃ¥l hadde sjette startspor i søndagens løp siden resultatlista for de Ã¥tte beste i fÃ¥rste løp snus pÃ¥ hodet for Ã¥ danne startoppstilling. Han hadde pÃ¥ forhÃ¥nd bestemt seg for Ã¥ se an mulighetene for Ã¥ avansere tidlig i løpet, men var svært bestemt pÃ¥ ikke Ã¥ ta unødvendige sjanser i de trange bygatene. Allerede pÃ¥ fÃ¥rste runde avanserte PÃ¥l en plass, og da en konkurrent noen runder senere gikk i autovernet, klatret han til 4. plass. Her lÃ¥ han lenge og voktet latviske Schlegelmilch inntil denne fÃ¥reren fikk ødelagt sin frontvinge. Da sÃ¥ PÃ¥l sitt snitt til Ã¥ avansere og kjøre inn til sin andre pallplass pÃ¥ like mange forsøk. Den unge ÅlgÃ¥rdingen har dermed fÃ¥tt en drømmestart pÃ¥ sesongen. I sammendraget ligger han pÃ¥ tredjeplass med 10 poeng. Leder gjør hans teamkollega i Jenzer Motorsport, Fabio Leimer som vant lørdagens løp. Jenzer Motorsport leder ogsÃ¥ teammesterskapet. Vinner av søndagens løp ble Alessandro Kouzkin fra Russland foran Dennis Retera fra Nederland. Neste løp kjøres om to uker i spanske Valencia.