Pål Varhaug Racing

Pål Varhaug Racing banner

Subscribe to RSS-feed

MONACO GRAND PRIX F1/GP2

18.05.2012 GP2 teamet RAPAX tilbyr meg sete i Monaco! Løpet går parallelt med Formel 1. Hele bilen står til disposisjon for reklame i Monaco Grand Prix for de rette sponsorer. Dette er en super mulighet for sponsorer og for meg til å komme inn i Formel 1 sirkuset i år til en rimelig pris. For å kunne kjøre i Monaco neste helg trenger jeg en sponsor eller investor for å dekke kostnadene til løpet. Løpet vil bli sendt på tv over hele verden, og sponsorer kan få gratis paddock pass til dette løpet om det er av interesse. Kontakt meg snarest om noen har interesse for denne muligheten. Jeg er uansett veldig glad for at jeg er ønsket inn i GP2 fra flere team og at mulighetene er der. Er det noen som vil ha litt show i Monaco. Ring meg omgående
Share this post
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
« Back